9 Ocak 2015 Cuma

Gerçek hayatta birlikte olmasını umduğumuz ünlüler


Şu sıralar işsiz olduğumdan çok fazla boş vaktim oluyor.Mezun olmadan evvel okuldan yurda,yurttan okula vizelere hazırlan,finallere hazırlan,derslere gir çık derken zamanın nasıl geçtiğini anlamazdım.Şöyle bir boş vaktim olsa da keyfini çıkarsam diye iple çekerdim.O zamanlar hayallerim arasında boş vaktim olduğunda kitap okumak,resim çizmek,dil öğrenmek ve daha bir çok aklımda olan yapmak istediğim şeyleri zamansızlıktan yapamazdım.Şimdi bol bol vaktim var peki ben bu zaman diliminde bunları mı yapıyorum dersiniz?Tabi ki hayır :) Bu boş vaktin bir çok kısmını film ve dizi izlemek alıyor.Diğer her şey gözümde uğraş verici geliyor.Uyuşukluk hastalığına yakalandım anlayacağınız.Eminim yarın bir gün iş sahibi olduğumda da tekrar bu günleri arayıp hobilerimi yapmanın özlemini çekeceğim.

Blogumu takip ediyorsanız Kore dizi ve filmlerini ne kadar sevdiğimi anlamışsınızdır.Bu sıralar ise Hint filmlerine sardım.Tabi ki bir taraftan izlediğim Kore dizileri de var :) Bu yazıyı hazırlamamın amacı ise eminim bende de olduğu gibi sizin de dizi,film izlerken keşke bu çift gerçek hayatta da birlikte olsa dediğiniz olmuştur.Gerek ekrandan size geçen duyguları,gerek dış görünüş olarak ve de kimyalarının uyduğunu düşündüğünüz kişiler için keşke gerçek hayatta da evlenseler demişizdir.Benim gözümde bu ünlüleri sıralayacağım şimdi size.Yalnız Türk,Kore,Hint oyuncularını göz önüne alacağım.Yani karışık olacak bilginize:)

1.Kajol ve Shahrukh Khan 


İtiraf edeyim bu yazımı yazmamın amacı bu çift :) Benim bu ikiliye sarmamın sebebi bir hafta öncesinden bir filmlerine denk gelip izlememle başladı.Sonrasında ise bu ikilinin ekrandaki uyumuna hayran kaldım.Sadece ben böyle düşünmüyorum bir çok röportajda da bu onlara sorulmuş ve yapımcılar yönetmenler de aynı kanı da ki birlikte 6 tane filmleri var ve Shahruk'un bazı filmlerinde Kajol konuk oyuncu olarak görülüyor.Biz de ise en çok My name is Khan filminde tanınıyorlar..
Ben şu zamana kadar birlikte oynadıkları 5 filmi izledim ve her seferinde de niye bunlar evlenmedi ki deyip duruyorum.O kadar duygu dolu bakıyorlar ve yakışıyorlar ki.. Ama gelin görün ki Kajol da Shahrukh da başkalarıyla evliler ve çocukları var :/ Hatta röportajlarda falan böyle bir kankalık havaları var ama hala çözebilmiş değilim meseleyi :)

2.Hyun Bin ve Ha ji won


Gelelim en en en en favori Kore dizime :) Biliyorum Secret garden konusu baya eskidi ama ne yapayım  hala bu çiftin neden hiç çıkmadıklarını merak edip duruyorum içten içe.Evliliği geçtim bir aşk dedikodusu bile çıkmadı ya.Oysa ki ne kadar yakıştırıyordum bu dizide.Hala belki bir umut olabilirler diyorum.İkisi de evli değil şu anda..Umut fakirin ekmeği :)

3.Türkan Şoray ve Kadir İnanır


Biraz da bizden birileri olsun değil mi? :) Belki biraz klasik ama Türkan Şoray ve Kadir İnanır'ın neden evlenmedikleri konusu bir zamanların ülke meselesi olduğu gibi benim de aklıma takılan bir konu.Demek ki olmayınca olmuyor ama olsa güzel olurmuş sanki :)

4.Eun ji ve Seo in guk


Bu ikili reply 1997'de başrol oynuyorlardı ve ben ikisinin uyumuna kesinlikle ba-yıl-dım :)
Bu diziyi izleyen varsa o doğum sahnesini hatırlayan var mı? Hala gülüyorum da ne sahneydi :)))

5.Kim bum ve Kim so eun


Boys over flowers'ı izlediğim dönemde başrol oyuncularından daha çok bu çifte odaklandığımı söylemeliyim.Ne kadar yakıştırıyordum ya acaba gerçekte de hiç çıktılar mı? Bir kaç haber okumuştum ama tabi ki bir muamma :)

6.Hülya Koçyiğit ve Ediz Hun 


Yine bir klasikle yazımı sonlandırayım.Çocukluğumda belli bir dönem bu ikiliyi gerçekten karı koca sandığımı belirteyim.Demek ki filmlerde o kadar çok göz aşinalığı olmuş ve yakıştırma olmuş ki gerçekte de böyle olduğunu sanmışım :) Türkan Şoray deyince aklıma Kadir İnanır geliyorsa Hülya Koçyiğit denince de Ediz hun geliyor aklıma ve bu herhalde böyle sürüp gidecek :)

Bir de ek olarak Çalıkuşu yayınladığı dönemde Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'i çok yakıştırıyordum ve şu an birlikte oldukları için ekleme gereği duymadım :)

Şunu da belirteyim,tabi ki bu yakıştırmaların hepsi benim kendi düşüncelerim herkes için bu böyle olmayabilir:)


Sevgiler..






13 yorum:

  1. Aaa ben hyunbinimi hajiwona yakıştırmıyorum gamzelim ona fazla geliyor :D İn sungla gong hyo jin süperdi ıts ok ıts love da. Aralarında super elektrık vardı hep dedım kesın aralarında bısey var ve evet varmış :P Ben blogumda benım gkore çiftlerim diye bi yazı yazmıştım orda hyunbını kıme yakıstırdıgımı solemıstım bakarsın :P suprız olsun hahah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. It's okay it's love'ı izlemedim.Merak ediyorum ama bakıcam o diziye baya bir tutmuş sanırım.O kadın evli değil miydi ya bu arada?
      Hemen o yazına da bakıyorum :)

      Sil
  2. Eun Ji ve Seo In Guk'u bende çok yakıştırıyorum ve tabi Ediz Hun ve Hülya Koçyiğit :D Kim So Eun şimdilerde WGMdeki partneriyle daha çok yakışıyor sanki :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Kim so eun'la song jae rim'inde elektiriği de tuttu :) Ama o programdan önce en çok kim bumla düşünürdüm ben o yüzden ekliyeyim dedim :))

      Sil
  3. Hanesüsün blog keşif etkinliğinde sizi gördüm. Takipteyim her yerden sizi de beklerim. http://ciziyorumdikiyorum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Hyun Bin & Ha Ji Won için bende umutla bişiler bekliyorum, belki bir bakmışız evlenmişler gizli gizli :) O kadar yakışıyolar ki birbirlerine sanki farklı insanlarla olsalar içim hiç rahat etmiycek. Srk & Kajol zaten :) :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sende seviosun dimi o ikiliyi.keşke tekrar secret garden tarzında bir dizi çekseler...ama hyun bin'in yeni dizisindede karakteri kim joo won gibiydi gördüğüm kadarıyla :D Ahhh kajol ve shahrukh ahh :)

      Sil
    2. Aynen çok severim, bakalım yeni dizisi güzele benziyor, aynı tadı alırız belki Secret'la .

      Sil
  5. Ediz Hunla Hülya Koçyiğit vakti zamanında evlenmek istemişler lakin Hülya teyzenin ailesi karşı çıkmış bu evliliğe onlarda hem meslektaş hem de arkadaş olarak devam etmişler hayatlarına :)

    Kajol'un oyunculuğunu çok beğeniyorum. Bir arkadaşım Shahrukh amca ile ikisini Türkan&Kadir diye adlandırmak mümkün demişti. Bence de yakışıyorlar.

    Hyun Bin abiye o ablayı yakıştıramadım yalan söyleyemicim.

    Reply çiftini görmek iyi oldu bence de aşırı aşırı yakışıyorlar birbirlerine birlikte olmasalar bile tekrar dizi çekseler bari ya :D

    Türkan&Kadir ise aralarındaki çekim inanılmaz. Ama bu saatten sonra çift falan olmazlar sanırım.

    Boftakilere bir şey diyemeyeceğim yorumsuz kaldım. Dur resme tekrar bakayım. Baktım :D Evet yakışıyorlar onlarda dizi çekse bari birlikte :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumlarına bayıldım :) Zaten postun amacı keşke olsalarmışdı :) Hyun binle ha ji won da secret garden zaafım olduğundan istiyordum ama kimse istemiyormuş bu ikiliyi öğrenmiş oldum :)

      Sil