28 Temmuz 2013 Pazar

Do Re Mi Fa Sol La Si Do ~ Jang Keun-suk'un babyface durumu


Do Re Mi Fa Sol La Si Do,2008 yapımı bir Güney Kore filmi.
Başrollerinde babyface Jang Keun-suk,daha önce rastlaşmadığım Cha Ye-Ryun ve Korenin değişmez kötü adamlarından Jung Eui-chul yer alıyor.

Yoon Jung Won(Cha Ye Ryun ) hanım kızımız okulun dışında part-time işlerde çalışmaktadır.Lunaparkta ejderha kostümü giydiği bir gün de bir kaç çocuk ona eşek şakası yapıp alay eder.O da hıncını bunu yapanlardan birinin üzerine eline geçirdiği kolayı boylu boyunca dökerek alır.
Ertesi gün yeni taşınan komşularının oğlunun bu çocuk olduğunu görmesin mi..Gel zaman git zaman bunlar birbirlerine karşı hisler beslemeye başlarlar.


''Gülümseyin''

Shin Eun Gyu (Jang Keun-suk)ise okul dışında bir müzik grubuna sahiptir.Jung-Won'la bir gün prova yaptıkları mekana gittiklerinde kızımız bir anda geçmişte kötü anılara sahip olduğu görmek istemediği biriyle karşılaşır.bu kişi Hee-won(Jung Eui-chul)'dur.(Hatırlarsanız bu çocuk Boys over flowers'ta da oynamıştı ve orda da kötü adamdı. İstisnasız kötü adam rolünde bu çocuk :)) 



Eun Gyu:''Seni görmek müziği düşünmemi sağlıyor''
Jung-Won:''iyi değil mi bu?''
Eun Gyu:''niye hayvanları görünce ilham gelir ki bana?''

Komik çocuk seni :)



Hee-won,Jung wonla 10 yıllık arkadaşlardır.Ama bir sebepten dolayı Jung won Hee won'un ailesinin dağılmasına sebep olmuştur.O günden beri konuşmamışlardır.Yani hanım kızımızın erkek arkadaşı,kötü olduğu çocuğun en yakın arkadaşı(yazarken yoruldum :P)
Neyse efendim Hee-won aslında eskiden beri bu kızımıza hisler beslediğinden yapılanları unutacağını ve ona geri dönmesini ister.Kızımız bir taraftan da Hee-won'a karşı kendini borçlu hisseder.Peki ya Eun gyu nolacaktır?

Anlayacağınız filmimiz ''arkadaşımın aşkısın'' ana temalı :P
Ben öyle filmi ahım şahım bulmadım ama yine de boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz güzel bir film..

''Ablası bak şuna bak :)''

Jang Keun-suk'u elinde gitarıyla bol bol görebilirsiniz ayrıca kendi sesinden şarkılarla..Filmi izlerken yaşının gençliğine bağlıyorsunuz bu babyface durumunu ama şimdiki hallerine bakıyorsun yine aynı.Değişmiyor yani bu :) hatta son zamanlarda bu babyface durumunu baya abarttı.

Nature Boy klibinden en son haller şöyle:




O değil de bu çocuk bozdu.öyle böyle değil fena bozdu:P
''Keun-sukcuğum biz sana nature derken bunu kastetmemiştik :P''

Hani bildiğin Miss World'lere taş çıkartır şu anda :) Şiddetle eski haline dönmesi çağrısında bulunuyoruz burdan kendisine :P




Mutlu Pazarlar..






4 yorum:

  1. filmi izlemiştim de konuyu tam hatırlamıyorum. yalnız sevmiştim ondan eminim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baya tutulmuş zamanında benim kanaatim orta şekerli bir film.
      Ama oyunculuklar güzel orası ayrı :)

      Sil
  2. Ben de diyorum bu kızı nerden hatırlıyorum. Golden Rainbowu izlerken hep bir yerlerden ısırıyordu gözüm. Diğer postuna yorum yaparken aydınlandım resmen bu postu altta görünce :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da öyle oluyor.Sürekli gözüm bir yerden ısırıyor ama deyip hatırlamayınca insan sinir oluyor :)

      Sil