19 Temmuz 2013 Cuma

Bay Kibirli ile 100 Gün / 100 Days with Mr.Arrogant


Başrollerini Kim Jae won ve Ha Ji won'un oynadığı 2004 yapımı bir Güney Kore filmi.

Bu filmin afişine sürekli internet sitelerinde rastlıyordum hepte merak ediyordum ama bir türlü izleyememiştim.Geçenlerde tekrar karşıma çıkınca bu sefer izlemeye karar verdim.


Kang Ha-yeong(Ha Ji won) lise sona giden,orta halli aileye sahip bir kızımızdır. Sevgilisi,birlikteliğinin 100. gününde onu terk ettiğini söylemesiyle bir anda yıkılır.Yolda alık alık yürürken teneke bir kutu görür ve günün hırsıyla bu teneke kutuya bir tekme savurur.


Ahn Hyung-jun (Kim Jaewon) ise üniversiteye giden zengin mi zengin ama bir taraftan uyuzluğundan ödün vermeyen kızların peşinden koştuğu bir delikanlıdır.

Kang Ha-yeong'un tekmelediği teneke kutu ise o sırada süper lüks arabasını kullanan Hyung-jun'un kafasına isabet eder ve duvara toslar.Tabi kibirli beyimiz kıza hemen çıkışır ve arabanın tamiri için 3.000$ ister.Bunu duyan kızımızsa meteliğe kurşun attığından anında topuk yapar.Olay yerinden Speedy Gonzales kıvamında kaçar.Ama unuttuğu bir durum vardır cüzdanını orda düşürmüştür.


Kibirli beyimiz hemen telefonla kıza ulaşır ve bir teklifte bulunur.Der ki ''madem parayı veremiyorsun o zaman 100 günlüğüne köleliğimi yapacaksın yoksa ailenden parayı isterim''




Zavallı kızımız mecburen imzalar antlaşmayı çocuksa bu durumdan o kadar memnundur ki kıza çektirmediği işkence kalmaz :) Arabası bozulduğunda ittirmek mi dersin,bir dolu eşyasını kıza taşıttırması mı dersin..hem de yağmur çamur demeden öyle kibirli bir adam yani :)




Bu kadar işkenceden sonra kızımız bir gün o lüks arabanın sadece 10 $'a tamir edildiğini öğrendiğinde ne olacak dersiniz?İşte asıl olay ondan sonra kopuyor :))

''Doğruluk ve Adalet adına seni cezalandıracağım''
Filmin favori sahnelerinden biri de Ha-jiwon'un Sailormoon taklidi yaptığı kısımlar :D
Ha jiwon'un mimiklerini beğenmediklerini,yakıştıramadıklarını söyleyen yorumlar okumuştum.Oysa ki bu tarz hareketlerin en çok yakışan kişilerden biri olarak görüyorum.Oynadığı karaktere oturuyor.Başkasında olsa belki sevemem ama Ha-jiwon'da böyle :)
Ben izlerken keyif aldım.Tavsiye ederim size de..Romantik-komedi arayanlar hiç durmasınlar izlesinler bence :)
Not :İlk 5 dk.da ki iğrenç sahneleri gözardı ederseniz keyif alacağınızı tahmin ediyorum :)) Niye seyircinin dikkatini çekmek için bu tarz şeyler yaparlar anlamam.Hatta önerim 5.dk dan sonra başlasanız da bir şey kaybetmeyeceğiniz yönünde :D Ayıp sahne falan değil bunu da belirteyim :)


8 yorum:

  1. Ha Ji Won cok ıyi bir oyuncu.Bu filmi de cok severek izlemiştim.Orta şekerli vakit doldurmak için hoş bir film :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ha jiwon iyidir ya :D aynen katılıyorum film yorumuna da :))

      Sil
  2. Yav ben bu teyzeye acayip kılım ya :D Çok erkeksi geliyor ne bileyim neyse daha fazla bir şey yazmayayım zira sevdiğin birine bu tarz laf söylenince insan çok kötü oluyor :D

    Blogun çok güzel deminden beri okuyup duruyorum :D Bu arada killme heal me dizisi tavsiyemdir taze dizilerden 2015 yapımı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim güzel sözlerin için :) Ha ji won genelde aksiyonlu dizilerde filmlerde oynamayı seviyor.O yüzden biraz erkeksi bir imaj çiziyor ama ben oyunculuğunu beğeniyorum :)
      Kill me heal me de listeye eklendi :)

      Sil
  3. Sondaki film izlemedim ama bakılabilir sanırım :) Teşekkür ederim paylaşım için :)

    YanıtlaSil
  4. Sonunu bir türlü anlayamadım ben :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok uzun zaman oldu izleyeli.malesef sonunu hatırlayamadım :(

      Sil