17 Ağustos 2015 Pazartesi

Google'dan gelen ilginç aramalar


Blogları okurken sürekli rastladığım,ama hiç kendi bloğumda paylaşmadığım baya da bir popüler olan ''Google arama motorundan gelen ilginç,bir o kadar da komik aramaları'' bugün sizlerle paylaşayım istedim.
Öncelikle şunu söylemeliyim ki blogumu ilk açtığım zamanlarda ismi ''Miss Lovebird'' değildi ve o zamanlar bu aramalardan daha çok gelenler oluyordu.Fakat isim değişikliği olduktan sonra daha az arama gelmeye başladı.Sebebini bilmiyorum ama siz siz olun blog sahibiyseniz isminizi değiştirme konusunda iki kere düşünün:)

Şimdi bakalım neler aranmış:)



Ahh canım yaa nerde o günler?:P Gün sayıyoruz resmen burada ama yok yani öyle bir haber şimdilik.Öyle bir şey olursa ilk buradan duyururum sen merak etme :D


Hmmm...Cidden bunu anlamak için baya çaba sarf ettim.Benim bloğa da nasıl geldiğine dair en ufak bir fikrim yok.Ne aradığına da anlam veremedim ama orada bahsettiği speedy şu çizgi filmdeki speedy gonzales olmasın? kaçar mı falan diye sormasından en yakın seçenek bu şimdilik:)


Şimdi size bir numara veriyorum.Sonra sizi Kore dizilerinde oynatacağım hiç şüpheniz olmasın. tel no 053... :P ahaha şaka bir yana böyle bir arama yaparken arkadaşımız cidden Kore dizilerinde oynamak isteyipte ondan mı google amcaya sormuş? Bana kalırsa o iş biraz yaş çünkü adamlar kendi ülkelerinde popüler olabilmek için neler çekiyorlar.Bir de işleri güçleri yok buradan oyuncu mu transfer edecekler beaa :D



Valla bende çok üzüldüm Lee joon'un Mblaq'ten ayrılmasına.Ama sanırım istedikleri başarıyı bir türlü tutturamamaları,dizilerden elde ettiği gelirin şarkıcılıktan elde ettiği gelirden daha fazla olması başlıca sebeplerinden olabilir.Wgm derken de,we got married'i kastetti sanırım.Lee joon bir ara o programa katılmıştı.



Arayan kişi o kadar Kore kültürünü benimsemiş ki artık ararken ''zengin oğlan,fakir kız'' demek yerine ''zengin oppa,fakir unni'' demeyi tercih etmiş :D Buradan kendisine sesleniyorum.Kore dizilerinin %90'ı böyle dizilerden oluşuyor zaten.Ama illa isim vermek gerekiyorsa secret garden,my girl,boys over flowers aklıma gelenlerden bir kaçı.




Şimdilik bu kadar olsun mu?
Nasıl buldunuz aramaları?Devamı gelecek..
Beklemede kalın:P















8 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Daha neler varda onları paylaşmadım henüz sonraya saklıyorum :)

      Sil
  2. Çok hoş doğrusu. Geçenlerde bende de hemşire deli sakinleştirme iğnesi diye bir arama vardı. Ne alakaysa artık :)) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O nasıl bir aramaymış öyle? Çok alakasız şeyleri de yönlendirmiş bazen google cidden :D

      Sil
  3. Mimlendin :) http://koredelisiyiz-biz.blogspot.com/2015/09/mim-random-play.html

    Ay birde çok merak ettim sorucam, ben niye bulamıyorum bu arama geçmişini yani ya bana arama gelmiyor hiç ya da yanlış bir şeyler yapıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy çok sağol canım ne zamandır mimlenmemiştim :) En kısa sürede bakıcam :)
      Google Analyticsten bakıyorum ben.Oraya google hesabınla gir.Sonra edinme > tüm trafik >kanallar >organic search.Bunların hepsine sırasıyla basarsan sonuçlar çıkıyor :)

      Sil
  4. şekerin speedy kaçar mı mı Kaçmazsa kaçıralım diyorum, ne diyorsun :)
    devamı gelsin bencede. google aramaları 2'yi de okuyalım tez vakit. gelmiştir yine sama komikli bir şeyler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geldi geldi.Bu kafa yoğunluğunda unutmazsam yazcam inşallah :))

      Sil