24 Haziran 2013 Pazartesi

Bilgelik Hikayeleri

 
 Son zamanlarda okulum sebebiyle ya da türlü bahanelerden dolayı elim bir türlü kitaplara gitmiyordu. Yaz tatilinin girmesiyle halihazırda benim için evde pinekleme zamanları geldi ve ben de kitaplarla olan bağımı daha da güçlendirmeye karar verdim. Keşke bunu devamlı olarak sağlayabilsem :( ama en azından bundan sonra daha çok vakit ayırmaya çalışacağım..
 
 
Öncelikle isminden anlaşılacağı üzere kitap küçük küçük hikayelerden oluşuyor. Başarı hikayeleri, hayat hikayeleri, bakış açısı hikayeleri gibi. Bunun yanı sıra filozofların ve birçok bilge kişinin öğüdüyle karşılaşıyorsunuz..
 
Kimi insanlar hikaye kitaplarından hoşlanmazlar fakat bu kitap kesinlikle sıkıcı değil. Her insan her kitaptan farklı mesajlar alır. Bu kitapta alınacak mesajların fazlaca olduğunu düşünüyorum..
 
 
 
 
D&R'dan 7 lira gibi komik bir fiyata almama rağmen daha fazlasını hak ettiğini düşünüyorum. Çünkü size kat ve katını kazandırıyor..
 
Kitabın şöyle bir tarafı da var ki okurken bazı hikayeleri kulak dolgunluğuyla bildiğinizin farkına varıyorsunuz fakat bununla birlikte bir taraftan bilmediğiniz ve ufkunuzu genişletecek hikayelere de yelken açıyorsunuz.. 
 
Diyeceğim o ki bu kitap bir yerlerde karşınıza çıkarsa bence bir şans verin :)
 
 
 
 
Not :Eee yaz da geldi kitap okurken bir taraftan evde sıcaktan pişiyoruz diyenler için ise buz gibi ev yapımı limonatalar benden :)
 
 

Hoşçakalın :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 


2 yorum:

  1. Hmm merak ettim kitabı simdi :) Kitap okumayı ben de bir kenara ittim ve hala elim gitmiyor.Limonata da guzel görünüyor afiyet şeker olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen kitap okumuyoruz ders diye diye..hoş bütünüyle kafamız onda da değil ya :D sağol bebiş sana da yaparım ayıpsın :))

      Sil