5 Ocak 2015 Pazartesi

Kore'de aynı yerde Hong ki ve ben!


Kore'ye giderken ister istemez bir ünlüyle karşılaşır mıyım acaba diye düşünüyordum.Tabi ki elimi sallasam ünlüye çarpmayacağının farkındaydım.İstanbul'da yaşadığım için çok fazla ünlüyle karşılaştığımdan kim bilir belki de Seul sokaklarında şansıma denk gelir diyordum.Özellikle bu ünlü bir de Lee min ho olsa düşer bayılırdım herhalde:D

Şimdi öncelikle başta eklediğim Hong ki'nin fotoğrafında olduğu yere dikkatli bakın.Bu fotoğrafın çekildiği yer Seul'ün Cheonggyecheon (청계천) adlı yeri.


Şimdi de benim kocaman kalpli suratımın olduğu fotoğrafıma bakın :)
Farkettiniz mi ? Hong ki'nin olduğu yerin aynısı ve bu fotoğraflar aynı gün çekilmiş.Yani sabah benim olduğum mekana akşam Modern Farmer dizisinin ilk bölümü çekimleri için Hong ki gelmiş.Tabi ben bunu Türkiye'ye geldikten sonra farkettim.Hatta orada olduğum zaman oranın Cheonggyecheon  olduğunu bilmiyordum ama biraz araştırma yapınca buldum :)
Modern farmer'ın ilk bölümünü izlerseniz bu alanı farkedeceksiniz zaten.Dizi geçen hafta final yaptı.


Burada da bizzat çektiğim Cheonggyecheon'nın bir fotoğrafı.



Aslında ben bu alanı Kore'ye gitmeden önce biliyordum.Çünkü Mblaq'in sesame player programından bir bölümü de burada çekilmişti.Belki izleyenleriniz vardır.Lee joon bu alan boyunca koşuyordu.O nehrin üstündeki taşlara falan çıkmıştı.Tabiki orda da fotoğraf çekildim düşme ihtimali bile olsa :)


Lee hong ki'yle karşılaşsaydık daha bir mutlu olurdum ama kısmet diyorum.En azından gidip göre fırsatım oldu orayı :)


Görüşmek üzere..







6 yorum:

  1. Başlığı görünce karşılaştınız sandım :D Neyse başka zamanlarda olsa aynı mekanda bulunmuşsunuz o da güzel :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz başlıkta atraksiyon yapayim dedim :P Türkiyeye gelince ah keşke biraz daha orda dursaydık dedim ama geçti artık.Hem sonra bir konsere katıldık zaten.Uzuncaa bir yazı yazmak istiyorum o konu hakkında :)
      Bir de teşekkürler yorumlar için beni mutlu ediyorsun :)

      Sil
    2. Bir daha kısmet olur belki gitmek :) kimler vardı konserde??? Rica ederim ben de yazılarını okuyunca mutlu oluyorum :)

      Sil
    3. Malesef cn blue ya da infinite yoktu ama cidden önemli gruplardan bir kaçı gelmişti.Hatta en iyi gruplarından biri çıkmıştı ki atılan çığlıklardan sağır olucam sanmıştım.Sürpriz olsun onlar da :)

      Sil
    4. Yaa meraktan catlarım ama cabuk yaz :D

      Sil
    5. Kafam karışık zaten hangi birini anlatayım diye düşünüyorum :) yakın zamanda yazmaya çalışıcam onu ;)

      Sil