13 Şubat 2017 Pazartesi

Gizli Bahçe Kitap Yorumu~~ Neden bir süredir yokum? Yorumlara neden kayıtsız kaldım ?




Selamlaarr :)

Secret Garden'ın kitabı çıktığında duyurusunu buradan yapmıştım ve en kısa sürede alacağımdan bahsetmiştim.Sağolsun sevgili kızkardeşçim bana hediye olarak kitabı aldı.Kendisi bloğumu okuduğundan birde buradan teşekkür edeyim ;*

Gelelim kitap yorumuma..Zibilyon kere söyledim galiba en sevdiğim Kore dizisidir Secret Garden..Kitabı ise direk lafı uzatmadan söyleyeceğim,çok beğendim ! Nedeni ise diziden farklı içeriği olması ya da extra bir şey olmasından kaynaklanmıyor aksine tamı tamına dizinin aynısı.Sahneler,olaylar,tepkiler yazıya dökülse bu şekilde olurdu.Elime senaryoyu almış okuyormuşum gibi hissettirdi :) Ama asla sıkmadı..Bilmiyorum çok sevdiğimden midir nedir?

Yazarı Kang Yi Eul'un gerçekten çok değişik bir kafası olduğunu düşünüyorum.Yoksa böyle olay akışı ve özellikle Kim Joo Won'un sarfettiği zekice ve tamda olaya uygun sözleri nasıl olurdu?
:) Kitabı sevmemin diğer sebebi de diziyi izlerken hızlı hızlı söyledikleri cümleleri kaçırıyor  olmam ve dizinin akışı bozulmasın diye geriye almıyor olmamdan çoğu şeyi kaçırmamdı.Burda öyle bir durum olmuyor.Hatta burada öyle mi diyordu ya? falan oldum okurken :)

Kısacası diziyi sevdiğimden ve kitapta tam dizinin yazıya dökülmüş haliyken sevmesem olmazdı :) Kitabın arasından bir de Hyun Bin posteri çıktı bu arada :) Onu da başka bir postta gösteririm :)

Ayrıca Gizli Bahçe kitabının ikincisi bile çıkmış bu arada duyurusunu da bu şekilde yapmış olayım ve tabi ki onu da alacağım :)


Şimddiii gelelim ben bunca zamandır neden yokum? neden bana yazılan yorumları onaylamadım? Cevap yazmadım? vs.
Öncellikle blogumda eskisi kadar aktif değilim çünkü hem çalışmaya başladım hem de okuyorum.Geçen sene sadece okulla birlikte çok güzel bir tempoda gidiyordu fakat iş hayatı girince bloğa sadece acıklı gözlerle şöyle bir uğrayıp çıkabilir hale geldim :/
Sonrasında niye yorumlara kayıtsız kaldım? onaylamadım vs.
Bana gelen yorumlarda da cevap verdim aslında.Utanıyorum biraz  doğru söyleyeyim ama bunca zamandır ben de neden bana yorum gelmedi diye üzülüyordum..Şöyle ki;Blogger benim işe başladığım dönemlerde bir güncelleme yaptı ve arayüzü değişti.Eskiden yorum geldiğinde hemen giriş bölümünde görüyordunuz.Fakat güncellemeden sonra denetleme bekliyor bölümü eklendi ve bende orada işte yorum olursa işaret olacağı şeklinde bir düşünceyle giriş yapmamışım hiç! Yorumlar bölümü ise yayınlananları gösteriyormuş falan..Neyyyssee velhasıl efendim bunca zaman meğer benim sevgili takipçilerim beni yalnız bırakmamışlar güzel güzel yorumlarını iletmişler de benim cahil kafam o yorumları farketmemiş bile.Oysaki sizden gelen yorumlar benim için o kadar değerli ki..Aynı ya da farklı düşüncelerde zahmet edip yazıyorsunuz o bile benim için müthiş bir duygu..

Umarım belli bir süredir bana yazıp,cevap alamayanlar bana küsmemiştir.Valla bilmiyordum.Cahilliğime verin :) Zaten bloğumu açtığımdan beri her yoruma cevap veriyorum..Lütfen çekinenleriniz varsa da rahat olun biz bizeyiz burada :) Umarım küsmüş olan varsa da bu yazıyı görmüştür.

Hepinizi öpüyorum.

Sevgiler Lovebird'den :)







4 yorum:

  1. Secret Garden'i izlemeyen bir ben mi kaldım?İzlemek istiyorum bu yazıdan sonra fakat ilk önce Hwarang bitmeli.Yazı çok güzeldi.
    Blog değişiklik yapınca bende de öyle bir sorun olmuştu,bana gösterir diye hiç bakmamıştım.İnsanlık hali.
    Sevgileer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yalnız olmadığıma sevindim o zaman :))
      Secret Garden'ı muhakkak izle..Fakat ilk beş bölüm konuşmalar falan ilk başta karışık gelebilir.ama seveceğini düşünüyorum :) Hwarang nasılmş acaba merak ettim şimdi..

      Sil
  2. heey piki piki ne kızması yaa kızmayız biz sanaa hoşgeldin madem ve işin de okulun da hayırlı olsun yaaa :)

    YanıtlaSil