8 Şubat 2017 Çarşamba

Do You Want To Build A Snow Man? ~~Olaf Yaptık :)



Geçen ay bu zamanlara tekabül olan bir zamanda kardeşçeğizimle Olaf yapmıştık.Ne zamandır paylaşmak aklımdaydı.Herkes kahvesiyle devasa kardan adamıyla sosyal medya da boy gösterirken ben de sefil gibi elim boş kalakalmıştım.Biraz rötarlı olsa da paylaşımlarıma devam ediyorum.İyidir iyi :)

Küçükken herkesin yılbaşı geleneği olduğu gibi bizde apartmanda kim varsa dışarı çağırır devasa kardan adam yapardık.Son dönemlerde o kalmadı tabi..Geçen sene Frozen'ı izlediğimde aklımda Olaf yapmak vardı fakat hasta olduğum için dışarı çıkmaya tenezzül etmemiştim.Kar,İstanbul'a da öyle bir gelmiş gitmişti.

Bu sene maşallah baya yağdı :)
Tabi ki içimde ukte kalan şeyi yaptık hemen hem de dışarı çıkmadan :) Ellerim buz kesmiş olsa da az çok bir şeyler yaptık sanki :)


Evet 24 yaşındayım ve utanmıyorum :)



Gerçi bizim Olaf neşeliden ziyada efkarlı duruyor gibi bir hali var hehe :)) Fotoğrafta çıkmamış ama o göz yuvalarını falan bile tıraşladım heykeltıraş edasıyla bakmayın :) Kardeşimin fikriyle de ağzının iç kısmını maviye de boyadık.Tabi o da aktı gibi gözüküyor -_-

Olayın en komik kısmı ne biliyor musunuz? Filmde de Olaf'ın kafası bir oraya bir buraya düşüp duruyordu bizim Olaf'ın kafası da düşüp durdukça filmdeki şapşik halleri geldi aklımıza :)

Frozen'ı hala izlemediyseniz bu yetişkenlere göre değil falan demeyin aşırı ders verici şeyler de var içerisinde.Çok başarılı bir yapım :)

İzleyenler bilir filmin içinde Olaf'ın ''In Summer'' isimli şarkısıda mevcut ben buraya Türkçe'sini paylaşıp gideyim.O da çok güzel olmuş.İzleyip izleyip neşeleniyorum :)  

Yaz mevsimini seven şapşik kardan adamımız Olafın ''Yaz Günü'' şarkısını yazıyı okumadıysanız bile muhakkak izleyin ya..Neşeniz yerine gelsin :)









18 yorum:

  1. Deep Tone blogunuzu tanıtmış, haberdar olunca izlemeye geldim. Merhaba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Teşekkür ederim deep'ime ve hoşgeldin sana da :)

      Sil
  2. Yaa çok tatlı bi Olaf.
    Takibe aldım çok güzel burasıı :)
    Deep'ten geliyorum. ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgelddinn :) Keyifli vakit geçirmen dileğiyle :)

      Sil
  3. Çok şirin görünüyor yahu. İsmi de paylaştığınız şarkıda çok hoş. Böylr şeyler yaş filan dinlemez. Hayat böyle anlarda güzel. Neden utanasınız. Kar bitmeden bende yapabilirim umuyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir yanım hep 5 yaşında benim zaten :) İstanbul'a yağmıyor kar valla..Keşke yağsaa.Sizin oralar nereler bilemedim? Kar yağıyorsa fırsatı kaçırmayın :)

      Sil
  4. heey dün seni yazmıştıım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveett misafirler geldi senden bana :)) Ben şu iş yoğunluğundan şu sıralar pek iyi bir blogger olamıyorum ama sağolasın deep'im ;*

      Sil
  5. Haha 😃 öle deme ben 27 yim ama hala seviyorum böle seyleri.Gençlik nerye gidiyosa 😃 Olafda tipatip benzemis 😃

    Bende deepcim den geldim.Takibe aldim tabsidee 😃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgelddiin :) Yalnız olmadığıma sevindim :)

      Sil
  6. Olmuş bu olaf tam not aldı :)

    YanıtlaSil