10 Eylül 2016 Cumartesi

Seul Dizi Ödülleri Töreninde Burak Özçivit ~~Seoul Drama Awards 2016


Youtube'da dolanırken Seul ve Burak Özçivit kelimelerine gözüm takılmasıyla şu sıralar oyuncunun iki gün önce Güney Kore'de düzenlenen dizi ödülleri sebebiyle bulunduğunu öğrenmem bir oldu.

Seul Dizi Ödülleri,Türk dizilerine baya cömert davranıyor diye düşünüyorum.Daha önce ki senelerde de Kenan İmirzalıoğlu,Çağatay Ulusoy,Engin Akyürek de ödülleri almak üzere aynı törende bulunmuşlardı.

Bu sene de Kara Sevda dizisi jüri özel ödülüyle ''En İyi Dizi'' ödülüne layık görülmüş.Sorsanız dizinin oturup bir bölümünü izlemişliğim yok :D Ama yine de bir Türk dizisi görünce sevinmedim değil.

Burakçığımız,hemen de instagram sayfasından resimler paylaştı.




Resimlere baktıkça Güney Kore'ye gittiğim zamanları özledim.Eğer Allahtan bir zeval gelmezse en azından bir kere daha Güney Kore'ye gitmeyi planlıyorum.Bakalım her şey nasip kısmet :)

Ödül törenine dönersek Burak Özçivit boyuyla posuyla bir arz-ı endam etmiş Güney Kore'de..
Bir de düşünüyorumda ne kadar Koreli oyunculara hayran olsak da etsek de nerden baksan bir Türk kadar yakışıklı değiller (Burada gelecek taşlara hazırım).Eğriye eğri,doğruya doğru :) Bakar mısınız?

 
Bence sakalları biraz kesse daha iyi olurdu ama yine de karizma işte :)
 
 
Kırmızı halıdaki şu görüntüler tam da dediklerimi doğrulayacak cinsten.Sondaki erkek sunucunun tavrı o kadar komiğime gitti ki :D Adam bile hayran oldu :D
 


Fakat geceye damga vuran ise ödül alırken yaptığı konuşma idi.Konuşmasını şu sözlerle bitirdi:''Yaşadığı onca soruna rağmen aslanlar gibi dimdik ayakta duran yüce Türk Halkı’na da buradan selamlar iletiyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene!”

Kim duygulanmaz ki böyle sözlere..Yaptığı işin bu kadar uzak bir ülke de ödüle layık görülmesinin yanı sıra,bizi temsil ederek ülkece yaşadıklarımızı unutmaması,böyle uluslararası bir platformda bizi gururlandırması en azından kendi açımdan konuşursam gözümde bin kat daha değeri arttı kendisinin.Helal olsun!

Bu vesileyle daha çok yapımımızın böyle başarılara imza atması dileğimi belirtir,yazıyı sonlandırırım :)














8 yorum:

  1. Gerçekten kırmızı halı fotoğraflarına baktım Burak Özçivit'in yanında hepsi güdük gibi kalmış. Dedim bu Koreli kızlar Burak'ı izlerken yerlerinde duramamışlardır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha bende çok etkilendiklerini düşünüyorum.Büyük gözler,uzun boy,karizma..Korelilerin bütün isteklerini karşılıyor :))

      Sil
  2. türkler yakışıklı koreli erkekler güzel yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum.Onlardaki yakışıklılık babyfacelikten geliyor :)

      Sil
  3. Yalnız taş gibi çocuk maşallah.Aden Ferde'nin de yorumunda belirttiği gibi Koreli kızların gözü gönlü açılmıştır hehheheheh

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu seneden sonra Türklere ödül vermekten vazgeçiyorlarmış birde :D:D

      Sil
  4. Bence Türk erkeklerini erkeksi olduğu için seviyorlar :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehh bee tatlılıkta bir yere kadar falan dediler herhalde :D

      Sil