29 Aralık 2015 Salı

Oh My Venus (Güncel izlediğim diziler)



Oh My Venus daha çıkmadan birçok blogta tanıtım yazılarına denk gelmiştim.Fakat o zamanlar bir antipatiklik duymuştum.Sebebi ne oyuncular ne senaryo..Ben de bir garip huy var.Bilmiyorum herhangi bir psikolojik adı var mı ama? O anda birçok kişinin takip ettiği şey,ortalıkta çok fazla konuşulan popüler bir şey beni hiç etkilemiyor.Aynı zamanda antipatikliğimi de kazanıyor.Bir ön yargı oluşuyor.O şey ne zaman popülerliğini yitiriyor anca o zaman bende bir ilgi oluşuyor.Bunun sebebi ne gerçekten bilmiyorum ama sırf benim mallığım yüzünden olabilir :D Şimdilerde o huyumu yenmeye çalışıyorum.Çünkü ne zaman ön yargıyla yaklaştığım şey varsa şu an onların hastasıyım:)



Neyse gel gelelim boş bir vaktim olunca da popüler mopüler bakmadan diziyi izlemeye koyuldum :) Gayette sevdim :) Shin Min Ah maşallah 31 yaşında olmasına rağmen genç kız havasında..So ji Sub desen zaten kendisi Kore'nin Johnny Depp'i diye biliniyor.Bu ikiliye bakıldığında bir Lee MinHo&Suzy ikilisinin ortaya çıkardığı etkiden daha az bir etki çıkardığını düşünmüyorum.Hatta bunlar bir tık bile önde olabilir.Fakat ne yazık ki sadece kamera önünde bir çift olarak değerlendirebiliyoruz.Zira Shin Min Ah şu sıralar  genç kızların yeni gözdesi Woo Bin çıtırıyla birlikte..Yalnız dizide bazen Shin min ah ile So ji sub aşırı yakınlaşmaları olabiliyor.Nasıl kıskanmıyorlar?Nasıl ''bu sadece iş canım'' gözüyle bakabiliyorlar hayret ediyorum doğrusu..

Konusunu zaten bir çoğunuz biliyorsunuzdur.Tipik bir Bridget Jones hikayesi..Bir nebze Birth Of Beauty'e de benziyor bence..Yıllar geçtikçe çok fazla kilo alan ve sonucunda da 15 yıllık sevgilisi tarafından terkedilen mazlum,eziklenen kız.Tabi oradan hemen cengaverimiz So ji sub'ımız kızımızı bu halde bırakır mı?Hemen zırt pırt karşılaşmacalar,acımalar sonrasında yardımlar ve arkadaşlığın aşka dönüşmesi falan filan :) Yalnız kız böyle bir yıkılmanın ardından hemende So ji sub'ı buldu etti :) Bunlar sadece ve sadece hayal ürünüdür diye bizim gözümüze sokmaları lazım bence :)

Shin min ah'ı ilk tombiş gördüğümde çok şaşırmıştım :) İzlemeyenler varsa Shin min ah'ın şimdiki halinin üstüne bir 20 kilo eklesin,öyle hayal etsin :)



Dizinin bombesi bence Henry.Kendisi Super Junior'ın üyesiydi.Sonra solo çalışmaları oldu.Dizinin maskotu resmen :) Diziyi aşırı sevimli hale getiren etmenlerden biri :)


Bu adama gelince neden hep karısını,sevgilisini aldatan kötü adam rolünde çok merak ediyorum:) Birth Of Beauty'de de öyle birini canlandırmıştı hatırlarsanız..


Az biraz yazıp çıkacaktım yine çenem düştü benim :) Siz nasıl buldunuz diziyi?








15 yorum:

  1. Oh My Venüs efsane yaa keyifle izliyorum, oyuncular başrolden yan role kadar muazzam!
    Henry'e bende bayılıyorum, yanaklarını sıkasım var çok şapşik bir şey :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke Henry'de ki yaşam enerjisi hepimizde olsa..Derdimiz sıkıntımız kalmaz valla :))
      Ben de çok beğendim kadroyu.Herkes rolüne cuk oturmuş :)

      Sil
  2. Henüz izlemedim ama böyle güzel güzel yazılar görünce izlenecekler listemde biraz daha yukarılara çıkıyor bu dizi :)) ellerine sağlık ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlı yorumun için :) Çok fazla zaman bulamıyorum yazmaya ama yazmadan da duramıyorum..
      Çok güzel bir dizi..tavsiye ederim :)

      Sil
  3. Oyy bende çok sevdimm ayıla bayıla izliyorum diziyi :)
    So ji sub yaa yürüyen karizmaa.. Adam izlettiriyor hacım :)
    Hatunlada kimyaları çok iyi.
    Ay so ji sub gibi bir koçinnimimiz oldu da biz mi zayıflamadık der susarım hahah :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bütün söylediklerine harfiyen katılıyorum :D
      Yalnız Koçinim nedir ya?Karadenizliler sevdiklerine efulim der ya.Kız koçinim koçinim dedikçe beni bir gülme alıyor:)
      Bir de So ji sub'a biz böyle ayılıp bayılırken bir tane arkadaşım çirkin buldu kendisini.Bütün koreli erkekler çirkinmiş.Ben daha ne diyeyim koçinime de bu deniyorsa bilmiyorum :S

      Sil
  4. Personal Taste dizisiyle Kore Dizilerine başladım ben de :) Şu an Kill me Heal me'yi izliyorum baya baya sarıyor insanı Kore Dizileri sonrasında buna da bakayım :) Öpüyorum seni mutlu yıllar diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo güzel bir giriş yapmışsın canım.Lee Min ho'yla tanışma dizim benim o :)) Ordaki hallerine bayılırım :)
      Kill me Heal me'nin de ilk bölümüne başlamıştım ama devamını getiremedim.Ona da bakacağım bir ara..
      Sağol canım.İnşallah güzel şeyler yaşayacağımız hayırlı bir yıl olur :) Ben de öpüyorum seni :*

      Sil
  5. Selamlaar efenim ^^
    Nasılsınız? :D
    Oh my venüse ben de çok ön yargılıydım direndim de izlememek için ama illa izle çok güzel dediler ben de başladım ya :( gerçi şu aralar sınavlarıö var 6da falan bıraktım ama devam ederim sanırım. Çook harika değil ama işte güzel ya da çok beğenildiği için bende ters etki yapıyor. Bu adam da dediğin gibi rol yapıştı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo sizi buralarda görür müydük efenim?Hoşgediniz :))
      Evet ya bende de ters etki yapıyor ama bunu sevdim.Oyuncular müthiş zaten..Bende çok bakamıyorum son zamanlarda..Zamanımız olunca izleriz bizde ne yapalım :)
      Teşekkürler yorumun için canım :*

      Sil
    2. Göremezdiniz de çok özledim aklıma düştü buralar bir uğrayayım dedim :D aynen zamanımız olsun da. Rica ederiim ne demek iyi oldu bir ara ben yokken neler demişsin turu yapıcam sana inşallah :DD

      Sil
    3. Yap yap beklerim yeniden :)

      Sil
  6. O kadar güzel bir diziydi ki .Güncel izledim resmen gün ve saat saydım. Shin Min Ah tatlı bi kız zaten olmasa Woo Bin 'i nasıl kapsın di mi ? So Ji Sub desen efsane .Yürüyen taş , yok yok meteor.Gözlerimiz bayram etti sayesinde .Dram kısmını çok abartmamalarını ,flörtleşme şekillerini ,üç erkek karakterin dostluğunu ,kızın sağlam duruşunu , öz güvenini , açık sözlülüğünü ,ikisinin aşkını yüzümde gülümsemeyle ve keyifle izledim.O suratsız kadını da şarkınla güldürdün ya helal olsun sana Kang Joo-Eun . Haa bi de eski nişanlının daha çok pişman olup ,kıskanıp ,süründüğünü görsem daha mutlu olurdum. -Nil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynııı yorumlara sahibim.Resmen parmak basmışsın..Ne diyeyim artık pes doğrusu!! :D

      Sil