15 Şubat 2015 Pazar

Sevgililer Günü Ganimetlerim


Şu sıralar yoğunluktan dolayı bloguma yeteri kadar özen gösteremiyorum.Paylaşmak istediklerimi paylaşamamaktan dolayı vicdan azabı çekiyorum.Blogu tamamiyle boşvermek niyetinde değilim ama programımı ayarlayıp en azından daha sık post girip hem şu sıralar kendimle ilgili bilgi vermek hem de koreseverlerle daha fazla gezi anılarım hakkında bahsetmek istiyorum..

Neyse gelelim postun amacına.Siz sevgililer gününü kutlayangillerden misiniz? yoksa kutlamayangillerden mi? bilmiyorum ama ben resmen bu işin getirisinden yararlanangillerdenim:) Ekonomik açıdan tam bir ''homoeconomicus''um yani :)

Bilimsel açıklamamızdan sonra aldığım ürünlere bakalım.Geçen arkadaşımla buluştuğumda Migrosa girdik.Bir de ne görelim tüm bakım ürünlerinde %50 indirim yazıyor.Tam nefsimle mücadele zamanı yani.Koreden döndüğümde bir çok kozmetik ürünü aldığımdan ve daha öncesinden de var olanlar olduğundan daha fazla almamak için kendime söz vermiştim.Bu sözümü iki ürün alarak en azından bir nebze tutmuş varsayıyorum :) 

Aldığım ürünler;

1.Bio Oil Cilt bakım yağı:Bu ürünü birçok yabancı ve türk,blogger ve vloggerlarda görüyordum ve denemek istiyordum.Fakat fiyatı hep 25 TL civarındaydı.60 ml bir ürün için o parayı vermek istemiyordum.Fakat migrostaki indirimle 12.5 tl olduğunu öğrenince almak istedim.Çünkü eskiden ve şu aralar hızlı kilo alıp verdiğim için hem önlem açısından hem de var olan deformasyonlar için iyi gelir umuduyla aldım.Vadettikleri ise çatlak oluşumuna,cilt lekelerine,kırışıklıklara ve nemsiz ciltlere iyi geleceği yönünde.Daha ben yeni kullanmaya başladığım için çok birşey farkedemiyorum ama ilerleyen zamanlarda göreceğiz.Ürünün formu yağ şeklinde.İçinde a ve e vitamleri lavanta,kalendula,papatya yağları bulunuyormuş.Kokusunda da bir sorun yok zaten.

2.Neutrogena hızlı emilen bakım kremi:Hep şu norveçli balıkçılar için üretilen Neutrogena kreminden almak istiyordum.Zaten ellerimi sık sık yıkadığım için çok fazla krem tüketiyorum.Bu boyda bir ürüne ihtiyacım vardı.200 ml. bir ürün.Gerçekten de hızlı emiliyor.Cilde verdiği hissi ben sevdim.Fiyatı ise 3.75 tl.di.Gayet uygun değil mi?


Kasaya gidene kadar baya kendimle cebelleştim ama sonunda sadece bu iki ürünü aldığım için mutluydum :) Umarım bu istikrarı sürdürebilirim:)







2 yorum:

  1. İyi günlerde kullan hepsini :) Bio Oil'i ben yüzüme serum niyetine sürüyorum çok memnunum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yeni yeni kullanmaya başladım ben de bakalım :) çok teşekkür ederim :*

      Sil