23 Şubat 2015 Pazartesi

Biraz neşe,biraz keder..-Kabhi khushi kabhie gham..


Hint filmleri izlemeye devam ediyorum.Bu filmi izleyeli de epey bir zaman oluyor.Film,2001 yapımı ve aslında herkesin aşina olduğu bir senaryoya sahip.Fakir kız,zengin oğlan ve tabi ki kızın,erkeğin ailesi tarafından istenmemesi.
Fakat filmin başrollerinde Kajol ve Shahrukh Khan oynadığı için film bambaşka bir boyut kazanıyor.Çoğu yazılarımda bu ikilinin uyumuna hayran olduğumu belirtmiştim.Bu filmde de aynı uyumu sergilemişler.Size şiddetle filmin içinde yer alan ''Suraj hua madham'' klibini izlemenizi öneriyorum ki ne demek istediğimi daha iyi anlayın.Klip için tıktık.. 
Filmin yönetmenliğini ikilinin de çok yakın arkadaşı Karan johar yapıyor.Karan yönetmenlikle birlikte Sharukh'un bir çok filminde yanında dans eden adam ya da arkadaşı rolünde gözüküyor..Film izlerken ha işte yine  Karan çıktı diyoruz :) Kajol,Shahrukh ve Karan'ın 3 tane filmi var.Bir tanesi birçok kişinin de bildiği,''My name is Khan''
Filmle ilgili bir kaç güzel ayrıntı var ki mesela,Shahrukh'un küçüklüğünü oynayan çocuk aslında Shahrukh'un kendi oğlu imiş ve babası ile annesini oynayan çift ise gerçek hayattta da evliler.Hem de o boy farkına rağmen! :)
Bu filmin türkçe dublajı da mevcut.Çünkü bir ara tv de gösterilmiş.Ben kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum ama uyarayım film 3,5 saate yakın sürüyor.Dans sahnelerini atlamazsanız tabi ki :) Ama ben onları da çok eğlenceli buldum.Yeri geldiği zaman güldüren ve ağlatan bir film.En kısa zamanda izleyin derim :)




10 yorum:

  1. İzlemedim bu filmi zaten uzun zamandır Hint Filmi izlememişim hep bir Slumdog Millionaire izlemeye teşebbüs ediyorum izleyeyim bunu da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Slumdog millionaire hatırladığım kadarıyla abd ile ortak yapım bir film olduğu için çok fazla hint filmi içeriği barındırmıyor ama çok severim o filmi de..epey etkilemişti :)
      izle bakalım bu filmi de sonra da bana söyle nasıl bulduğunu :)

      Sil
  2. Ilk göz ağrım, nostalji oldum şu an ;)
    Gerçekten bazen neşe bazen hüzün dolu bir film
    Karan filmde gözüküyor muydu hiç dikkat etmemişim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu film için değilde genel olarak söylemiştim ama sağdan soldan gözükmüştür bence yine o :)

      Sil
  3. Bu film evlilik yüzünden ayrı düşen iki kardeşin hikayesi değil mi ya hatta o kardeş ağabeyi ve ailesinin arasını düzeltmeye çalışıyordu falan o film değil mi?

    YanıtlaSil
  4. Hu hu Nerelerdesin miss lovebird ? Bir aydır yoksun ; (

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma canım..Kendime bile vakit ayıramıyorum bu aralar.O yüzden uzak kaldım buralardan..yazı girsem üstün körü olacak diye de çok yaklaşmıyorum :( İnşallah ayarlayabileceğim kendimi biraz zaman sonra.Teşekkür ederim sorduğun için :))

      Sil
    2. İyi hadi bakalım, bir şey olmamasıda güzel, tekrar sahalara dönmende güzel. Koşturup giderken bloğuda yanında alda koştur, kendini alıştırıp sonra özletme bizi :) Bu arada Od mu okuyorsun, en sevdiğim Pala kitabı, iyi okumalar ...

      Sil
    3. İnşallah ayarlayabilirim yoksa bende özlüyorum buraları :) İskender pala'nın eserlerini seviyorum,çok fazla ilerleyemedim bu sıralar ama senin de favorin buysa daha da meraklandırdı beni :)

      Sil